Informatief, gezellig en lekker!

      Geen reacties op Informatief, gezellig en lekker!

Als nieuwe vrijwilliger werd mij gevraagd een lunchverslag te schrijven.

Eerst even over mijzelf: ik ben Ernst, een gepensioneerd leerkracht en nu dinsdagochtenden op het huiskamerproject geweest. Dit doe ik samen met Jean. We hebben nog niet veel bezoek gehad, maar zijn wel langs de bedden gegaan om hier en daar een praatje te maken.

Wat een eer dat ik meteen al mocht mee lunchen en een verslag maken. Woensdag 7 nov werden we hartelijk ontvangen met een drankje in de Queen of Harts. Er was keuze uit groenten en tomatensoep gevolgd door een broodje kroket. Verder nog stokbroodjes ham of kaas en iets te drinken.

 

Maar het ging natuurlijk om de verhalen en kennismaking. Het lijkt me een leuke groep dames en 4 heren. Er werden ervaringen gedeeld en ik hoorde dat er op een ochtend wel 6 km gelopen wordt door de fysiobegeleiders. Als ze tenminste een complete rolstoel vinden. 

Omdat we aan een lange tafel zaten, kon ik jammer genoeg niet met iedereen praten. Maar dat moeten we dan nog maar eens overdoen. Het was een goede eerste kennismaking, informatief, gezellig en lekker; BEDANKT!

Hartelijke groeten,
Ernst Hoddenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *