Magisch Zoetermeer

      Geen reacties op Magisch Zoetermeer

De decembermaand is altijd al een beetje speciaal, maar dit jaar doen we er een paar schepjes bovenop! 

Magisch Zoetermeer-kerstballen

Nog maar zestien dagen en dan starten we met de verkoop van de Magisch Zoetermeer-kerstballen. Met de aankoop van zo'n kerstbal kun je een eenzame oudere een magisch moment bezorgen. Houd onze Facebookpagina en website goed in de gaten voor meer informatie én verkooppunten. Voor wie ga jij een wens uitbrengen?

Geplaatst door Magisch Zoetermeer op Donderdag 22 november 2018

UVV zet zich – met vele andere organisaties – belangeloos in om Magisch Zoetermeer, en dan met name het deel waarin eenzame ouderen in het zonnetje worden gezet, tot een grandioos succes te maken.

Om dat voor elkaar te brengen zijn nog héél veel extra vrijwilligers nodig. We hebben er al heel wat, maar voor een evenement als dit kun je nooit handen genoeg hebben.

Dus: wil je wat doen voor de ouderen die het moeilijk hebben, aarzel dan niet langer en meld je aan.

Voor het vervoer (met eigen auto) zijn nog chauffeurs nodig op 18 en 20 december. Aanmelden bij Ton Jense (webmaster@uvv-zoetermeer.nl of 06-48068359.

Ook voor de begeleiding van ouderen in het stadshart en diverse winkelcentra zoeken we nog vrijwilligers. Aanmelden bij Gerda Griffioen van de stichting Present: gerda@presentzoetermeer.nl of 06-24975092.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *