Even voorstellen….

      Geen reacties op Even voorstellen….

Mijn naam is Ton Jense. Sinds 16 mei j.l. maak ik deel uit van het bestuur van UVV Zoetermeer. Ik ben sinds diezelfde datum gepensioneerd ICT-adviseur.

Ik ben niet helemaal nieuw in de UVV. Mijn naam komt al regelmatig voorbij op deze website. Dat komt omdat ik alweer een aantal jaren optreed als webmaster en in die functie door anderen geschreven stukjes op de website plaats. Vanaf nu ben ik ook verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het communicatiebeleid.

Kort gezegd komt het erop neer dat we effectiever en efficiënter willen communiceren. Dat begint in mijn optiek bij de communicatie binnen het bestuur. Maar het gaat ook over de communicatie met onze vrijwilligers, met onze partners en andere doelgroepen. Om te beginnen zullen alle geplande communicatie uitingen aan de (nog op te schrijven) richtlijnen moeten gaan voldoen.

Ik ga uitzoeken of en zo ja hoe we – naast of in plaats van de huidige middelen – gebruik kunnen maken van moderne communicatiemedia zoals Facebook, Twitter, Whatsapp, etc.

Een andere taak die ik op me zal nemen is het ondersteunen van de andere bestuursleden bij het opstellen en valideren van hun communicatieplan(nen), vormgeven van communicatie uitingen of het organiseren van evenementen.

En tenslotte wil ik de activiteiten binnen UVV Zoetermeer zichtbaar gaan maken (om te beginnen op onze website). Voor elke locatie/project komt een aparte pagina, waarop staat wanneer daar welke activiteit plaatsvindt, wie er kunnen deelnemen en hoeveel vrijwilligers erbij zijn betrokken. Maar daar hoeft het niet bij te blijven: deze pagina’s kunnen ook een kapstok worden voor alles wat er rondom die activiteit speelt. Denk bijvoorbeeld aan vacatures, verkoop van producten, de stand in de competitie, speciale gelegenheden, etc.
De komende weken zal ik alle activiteiten een keer bezoeken om te horen wat jullie ideeën zijn en/of waar ik jullie mee kan helpen.

Wie daar niet op kan/wil wachten: Je kunt me altijd bellen of mailen. Op de bestuurspagina vind je mijn 06-nummer.
Graag tot ziens!
Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *