Welkom op de site van UVV Zoetermeer!

Piet Bots
Voorzitter UVV Zoetermeer


UVV Zoetermeer (Unie Van Vrijwilligers, afdeling Zoetermeer), is een dynamische stichting die het ondersteunen van kwetsbare ouderen als doel heeft. Dit doen wij als UVV door een scala aan vrijwilligersactiviteiten aan te bieden. Deze activiteiten worden waargemaakt met behulp van meer dan 200 vrijwilligers die zich inzetten in verschillende dienstencentra, het ziekenhuis en een flink aantal extramurale projecten. In verenigingsverband zijn wij aangesloten bij de landelijke UVV.

Het kiezen voor vrijwilligerswerk bij UVV Zoetermeer komt voort uit de diepere gedachte iets voor een ander te willen betekenen en uit de behoefte je persoonlijk te blijven ontwikkelen.


Nieuwsgierig geworden?
Op deze site kun je lezen welke diensten wij aanbieden voor met name kwetsbare ouderen. Wil je weten  wat wij voor jou als (toekomstig) vrijwilliger kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar een van onze bestuursleden.


We zijn een ANBI-erkende organisatie (RSIN: 8125,73,055). Wanneer je ons wilt steunen, zijn jouw giften zijn – onder voorwaarden – aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Ons bankrekeningnummer is NL12INGB0000179836 ten name van Stg. Unie van Vrijwilligers Zoetermeer.