ADO-Top Oss

      Geen reacties op ADO-Top Oss

Voor de tweede achtereenvolgende keer ontving ADO een veel lager geplaatst team op de ranglijst. Maar thuis blijken deze teams toch moeilijk te verslaan. Dat bleek wel bij de thuiswedstrijd tegen Telstar toen we nog duur puntenverlies leden. En ook nu was het zeker geen gemakkelijke wedstrijd. Maar deze keer gelukkig zonder puntenverlies, want dankzij een 2-1 overwinning bleven de 3 punten nu wel in het Bingoal-stadion. En dat met dank aan onze Volendamse spits Henk Veerman. Dus feest in het stadion! Maar ook voor de wedstrijd was het in de Brasserie al een feestje voor De Grijze Reigâhs. Steeds meer ouderen weten de weg weer naar het stadion te vinden, nu er ook vanuit Delft een vertegenwoordiging was.

Uiteraard gadeslagen door onze Grijze Reigâh’s uit Den Haag, Zoetermeer en voor het eerst ook uit Delft. Een vol huis bij de Grijze Reigâh’s, waar op deze avond ook de speciaal ontworpen Grijze Reigâh’s sjaal werd gepresenteerd

Natuurlijk was er weer een flinke delegatie van de Zoetermeerse Grijze Reigâhs bij de wedstrijd en de festiviteiten aanwezig! Maar toch nog steeds maar één busje vol ondanks het feit dat we al 12 leden hebben. En waar blijven toch die nieuwe Grijze Reigâhs? We spelen al bijna in de Ere-Divisie!

De wel aanwezige Grijze Reigâhs hebben in ieder geval wel weer genoten van “het avondje ADO”. En dat geldt zeker voor onze laatste debutant-chauffeur George. Voor hem was het heeeeel lang geleden dat hij in een voetbalstadion was. Hij omschreef de avond als volgt: “Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat het zo leuk zo zijn!” Gelukkig maar want hij had zich er al heel lang op verheugd en was pas als laatste aan de beurt.

Om bijna half 12 ’s-avonds parkeerden George en ik het busje van Welthuis weer op zijn plekkie op het parkeerterrein Buytenhage nadat we iedereen weer via het rondje Zoetermeer netjes thuis voor de deur hadden afgezet. We waren daar al om 10 voor 6 vertrokken om iedereen thuis op te halen. Een lange maar beregezellige avond dus en als zo’n avond ook nog eens vergezeld gaat met 3 punten kijk je al weer uit naar de volgende thuiswedstrijd. Door de interland-break is die nu pas over 3 weken. We hopen dan ook VVV-Venlo weer aan de zegekar te kunnen binden….

Ron Kientz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *