Afscheid gastvrouwen

      Geen reacties op Afscheid gastvrouwen

Maandag 28 juni jl. ben ik bij Hanneke thuis geweest om haar en Janny te bedanken voor de vele jaren dat zij zich hebben ingezet als vrijwilligsters in het ziekenhuis. Daarbij was voor de gezelligheid ook Joke aanwezig die met hen op de woensdagmorgen heeft samengewerkt. In eerste instantie wilde Joke wel doorgaan met haar werkzaamheden, maar op die ochtend heeft ze besloten om toch ook maar te stoppen.

Hanneke en Janny hebben vanaf 1998 als gastvrouw op de verpleegafdelingen gewerkt. Dit tot groot plezier van henzelf en van het ziekenhuis. Hanneke blijft nog wel haar vrijwilligerswerk bij Buytenhaghe en de Morgenster voortzetten.

Namens het bestuur heb ik Hanneke en Janny een mooie bos bloemen en als blijvende herinnering een kunstwerkje in de vorm van een roos gegeven.

Op maandag 12 juli jl. ben ik bij Joke thuis geweest om ook haar te bedanken voor de vele jaren dat zij zich heeft ingezet als vrijwilligster. Hanneke en Janny waren daar ook bij aanwezig.

Joke heeft vanaf 1988 als gastvrouw op de verpleegafdelingen gewerkt. Vanaf 1998 zijn daar Hanneke en Janny bijgekomen en hebben ze met z’n drieën vele jaren samengewerkt. Joke blijft nog wel haar andere vrijwilligerswerk voortzetten.

Ook aan Joke heb ik namens het bestuur een mooie bos bloemen en een kunstwerkje in de vorm van een roos gegeven.

De UVV is hen zeer dankbaar voor de vele jaren dat ze vrijwilligers zijn geweest.

Lidy Pronk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *