Albrandswaard 29 juni a.s.

      Geen reacties op Albrandswaard 29 juni a.s.

UVV Zoetermeer is op zoek naar ouderen die vol zitten met verhalen over belevenissen van vroeger. Iedereen kent wel zo iemand. Heb jij een vader, moeder, oma of opa die bij elke gelegenheid wel één of meer ervaringen deelt? Of misschien ben je zelf wel zo iemand, die het leuk vindt om over je rijke leven te vertellen? En hoe vaak valt dan de term “Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven”?  Nu is dat laatste niet zo makkelijk als het gezegd wordt, maar daar kunnen vrijwilligers van UVV Zoetermeer je bij helpen. Ze zijn speciaal opgeleid om het levensverhaal van een oudere op te tekenen en het in boekvorm uit te brengen. Hoe dan?  Dat gaan we uitleggen.

Op woensdag 29 juni a.s. staat rond 9:45 de koffie klaar  in het wijkrestaurant aan de Albrandswaard. Van 10:00  tot 11:00 uur vertelt Ankie van der Valk u alles over het project ‘Uw Verhaal Verteld’ van de Unie van Vrijwilligers. Ankie is de projectleider van ‘Uw Verhaal Verteld’ en heeft zelf ook een paar boeken geschreven. We laten de boeken zien die onze vrijwilligers eerder hebben geschreven. En we verklappen nu al dat het  boek met uw levensverhaal u zeker geen kapitaal gaat kosten. Onze diensten zijn namelijk helemaal gratis. U betaalt alleen de kosten voor het gebruikte materiaal. En daar heeft u zelf de regie over.  Uiteraard wordt er ruim tijd uitgetrokken om al uw vragen te beantwoorden.

Lijkt het u wat? Meld u dan nu aan via telefoon 06-48068359 en we zorgen ervoor dat u een plekje op de eerste rij heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *