AU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Geen reacties op AU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dat deed de geel/groene harten van de Grijze Regâhs gisteravond heel veel pijn. De nederlaag van 0-3 tegen Heracles waardoor de koppositie in de derde periode werd verspeeld. Het was ook de eerste keer sinds 16 november (ADO-Roda JC 0-1) dat ADO onder ons toeziend oog verloor. Dat was dus even wennen na bijna 4 maanden.

Maar in de Keuken-kampioen divisie gebeuren de gekste dingen. Dus kan het altijd nog als Almere City en NAC vrijdagavond a.s. in ieder geval niet winnen en ADO dat wel doet bij Toppie Oss. Als supporter laat je immers nooit het koppie hangen en blijf je optimistisch. En anders hebben we altijd nog de vierde periode.

Het was ook de eerste keer dat we verloren sinds we met A12 Taxi Zoetermeer de wedstrijden bezoeken Voor de tweede achtereenvolgende keer verzorgde het chauffeursechtpaar Rob en Marga (nu dus al kind aan huis bij ons) perfect het vervoer. Maar ook hun aanmoedigingen konden dit keer de nederlaag niet voorkomen.

Over de wedstrijd zelf valt niet veel te schrijven. Weer warmpjes ingepakt (het was geen moment droog) met de groen/gele beenwarmers en in de rust weer verwend met een lekker warm broodje kroket zagen we dat Heracles gewoon een kwalitatief betere ploeg heeft. Toch hadden ze bij 2 van de 3 doelpunten wel wat geluk en was er toch ook weer een penalty-moment voor ADO. Maar dat wij een strafschop krijgen,  gebeurt maar zelden. Al met al was de overwinning voor Heracles gewoon verdiend. Dit keer dus geen “Toreador” na afloop maar gelukkig had hij ons voor de wedstrijd al wel een bezoek gebracht.

Voor en na de wedstrijd was het weer beregezellig en hebben we met de hele Haags/Zoetermeerse Grijze Reigâhsgroep in de Brasserie een drankje genuttigd. Ondanks de nederlaag kunnen we toch weer terugkijken op een leuk avondje uit. En uiteraard zijn we 17 maart weer van de partij bij de volgende thuiswedstrijd tegen Willem 2.

Ron Kientz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *