Ben of ken jij een Grijze Reigâh?

      Geen reacties op Ben of ken jij een Grijze Reigâh?

Stichting de Grijze Reigâhs heeft zich ten doel gesteld om oudere mensen in staat te stellen (weer) naar het ADO stadion te komen om gezellig samen een voetbalwedstrijd mee te beleven. Voor inwoners van Den Haag is dit al mogelijk met hulp van de Haagse Boodschappen Begeleiding Dienst. Maar ook in omliggende gemeenten zoals Zoetermeer wonen oudere mensen die het leuk vinden om naar het stadion te gaan!

Foto: Sandra Mol

Het bezoeken van een wedstrijd kost zo’n 20 euro. Daarvoor wordt je dan gehaald en gebracht, de entree is geregeld, je krijgt een kopje koffie of thee, wat te snacken en een dekentje voor op de tribune als het koud weer is. Inwoners in Den Haag met een zgn. Ooievaarspas krijgen 50% korting. Dus die betalen slechts een tientje per wedstrijd.

We zijn aan het onderzoeken of wij dit ook voor de oudere Zoetermeerse fans kunnen organiseren.

Speciaal aanbod op 13 maart voor Zoetermeerse fans

Om uit te vinden of er vanuit Zoetermeer genoeg animo is, hebben Palet Welzijn en de Unie van vrijwilligers de handen ineen geslagen. In samenwerking met de stichting De Grijze Reigâhs hebben zij een heel leuk aanbod:

Op 13 maart 2020 speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het begint om 20.00 uur. Er zijn maximaal 8 toegangskaarten beschikbaar voor Zoetermeerse fans. En omdat dit de eerste keer is, worden de entreekaarten door de stichting De Grijze Reigâhs GRATIS ter beschikking gesteld. Het vervoer wordt geregeld door Palet Welzijn.

Bent u ADO fan en voldoet u aan de onderstaande voorwaarden?

  • U bent 65 jaar of ouder
  • Zelfstandig woonachtig in Zoetermeer
  • U bent zelf niet in staat om zelfstandig, of met hulp van uw netwerk, een voetbalwedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken
  • U bent in staat om (zo nodig met een beetje hulp van een vrijwilliger) zelf de tribunetrap op en af te komen. Een rollator kan mee tot onder aan de tribune.

Aanmelden en vragen
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, neem dan contact op met Ton Jense van de Unie van vrijwilligers op telefoonnummer : 06-48068359 of per mail:webmaster@uvv-zoetermeer.nl.

Bij meer aanmeldingen dan plekken, wordt toekenning d.m.v. loting bepaald.

Kunt u 13 maart niet, maar heeft u wel belangstelling voor deelname in het seizoen 2020-2021, dan horen we dit ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *