Bestuurswisselingen

      Geen reacties op Bestuurswisselingen

Met ingang van 1 januari 2019 zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de samenstelling van het bestuur. Anneke Kervezee is per die datum gestopt als coördinator van onze activiteiten in het Lange Land Ziekenhuis. Omdat dit een bestuursfunctie is, maakt zij dus ook geen deel meer uit van het bestuur. Lidy Pronk heeft het stokje inmiddels van haar overgenomen en is tot het bestuur toegetreden.

Piet Bots is al enkele jaren onze voorzitter. Maar daarnaast vervulde hij ook tijdelijk de functie van coördinator Stedelijke Projecten. Dat had te maken met het vertrek van Wim Weegink, die een een (vanuit de subsidie van het NOV) betaalde baan ging vervullen in het kader van het Landelijke project ‘Vrijwillig Dichtbij’. Onder die vlag heeft Wim o.a. het Witte Vlekkenplan opgesteld en een forse aanzet gemaakt voor de aanpak van Manteldienst Licht. Het project ‘Vrijwillig Dichtbij’ is echter beëindigd en daarmee hield ook de werkgever-werknemer relatie per 1 januari op. En dus gaat Wim weer aan de slag als vrijwilliger en bestuurslid, zij het niet in zijn ‘oude’ functie als coördinator Stedelijke Projecten. Wim blijft betrokken bij de implementatie van alles wat hij de laatste jaren heeft bedacht. Zijn functie wordt Coördinator Projecten. Piet Bots blijft de extramurale activiteiten, zoals Begeleid Vervoer, Begeleiding Na Opname, Telefooncirkels, etc. aansturen.

Anneke Lidy Piet WIm

E.e.a. betekent dat het bestuur vanaf 1 januari j.l. dus uit Zie ook de aangepaste pagina Bestuur.
Op de nieuwjaarsreceptie (15 januari a.s. 15:30 uur, Gondelkade) kunnen jullie afscheid nemen van Anneke en – voor zover dat nog niet is gebeurd – kennis maken met Lidy en Wim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *