Coronakrant

      Geen reacties op Coronakrant

In het kader van Zoetermeervoorelkaar werken de gemeente Zoetermeer, Present, Piëzo , de UVV en Palet Welzijn samen aan het verzachten van de gevolgen van de Corona maatregelen. In Zoetermeer zijn een groot aantal ondersteuningsactie rond de corona crisis opgezet. Wij vatten deze samen in een krant die wij Coronakrant noemen. Met deze Coronakrant willen we inwoners informeren welke maatregelen en acties er zijn genomen. Deze krant zal bezorg worden bij alle inwoners van de stad. Maat dat kunnen we niet alleen! Hiervoor hebben we de hulp nodig van maar liefst 280 vrijwilligers. Het plan is om per vrijwilliger een adressenlijst en 200 kranten mee te geven voor bezorging in de eigen wijk. Het is een dun krantje, dus 200 kranten passen makkelijk in jouw fietstas.

Wil je helpen, dan kun je je per email aanmelden bij de contactpersoon in jouw wijk (zie onderstaande tabel). Vermeld jouw naam en telefoonnummer en eventueel in welke wijk (vier cijfers van het postcodegebied) je wilt werken.

Zonder jouw hulp kunnen we dit niet realiseren, dus meld je aan. Bezorging moet plaatsvinden in de week van 21 tot 25 april. Je kunt het daarbinnen doen wanneer het jou uitkomt. Het ophalen van de kranten moet i.v.m. de Corona maatregelen wel binnen een tijdslot gebeuren op de aangeven dagen per wijk. Heb je vragen, mail dan gerust naar de contactpersoon in jouw wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *