De kop is eraf !

      Geen reacties op De kop is eraf !

Vandaag was de start van een reeks activiteiten in het kader van Magisch Zoetermeer. Op verschillende plekken in Zoetermeer werden in totaal ruim 100 ouderen getrakteerd op een heerlijke lunch of een high tea. Dat waren er net iets minder dan vorig jaar, maar er is dit jaar méér te kiezen voor de ouderen. We gaan donderdag nog naar de bioscoop, lunchen en winkelen. En op 28 en 29 december a.s. zijn nog twee theatervoorstellingen. Alle activiteiten samen leveren gegarandeerd veel plezier voor plm. 220 ouderen en ruim 100 vrijwilligers. En dat is dus bij elkaar wel een verdubbeling van de impact.

De lunches werden aangeboden door Bij Daan,
Clooney, Hotel en Restaurant de Sniep, Hudson Bar & Kitchen, Old Pal en Pavarotti. De High tea werd verzorgd door de mensen van het Forum Café en de Zoetelaar.

Net als vorig jaar toonden de burgemeester en wethouders hun warme belangstelling en namen de tijd voor een gesprekje met wat ouderen. En net als vorig jaar werd dat door de mensen erg gewaardeerd.

Ook was de kerstman er met één van zijn elfen. Die laatste had een makkie. Gewoon wat praten en hier en daar gezellig een hapje mee-eten. Maar de kerstman kon dus alleen vloeibaar voedsel tot zich nemen via een rietje. Je moet er wat voor over hebben zullen we maar zeggen…..

Al met al was het voor veel ouderen dus een erg gezellige dag. Wat mij betreft was het hoogtepunt van de de dag toen één van onze gasten, die alleen is met de kerst, spontaan twee andere ouderen die ook alleen zijn, bij haar thuis uitnodigde tijdens de kerstdagen. Dat is wat je stiekem hoopt dat er gebeurt. En als dat dan uitkomt is dat goed voor een brede grijns op je gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *