Dit was 2018 voor UVV

      Geen reacties op Dit was 2018 voor UVV

2018 is voor UVV Zoetermeer een succesvol jaar geweest. We hebben uiteraard ook wel een paar teleurstellingen moeten verwerken, maar over het algemeen kijken we tevreden terug op het nu (bijna) afgelopen jaar.

We begonnen al goed met onze traditionele nieuwjaarsreceptie. Maar er gebeurde méér in januari. We deden als partner volop mee in de open dagen in het Forum. In februari 2018 hebben we een succesvolle wervingscampagne opgezet voor het project Begeleiding Na Opname. Het resultaat was een ruime pool van vrijwilligers om de verwachte groei te kunnen opvangen. In maart waren we met een stand aanwezig op de open dag van het Lange Land Ziekenhuis.

April stond in het teken van de Koninklijke onderscheidingen voor twee van onze vrijwilligers.

In mei 2018 hebben we in ‘t Spant onze jaarvergadering gehouden.

Juni stond vooral in het teken van de nieuwe privacy wetgeving. We moesten onze Excel spreadsheets opgeven, maar kregen daar een prachtig nieuw en vooral veilig Relatie Beheer Systeem voor terug.

In de vakantieperiode lijkt niet zo heel veel gebeurd, maar dat is maar schijn. We hebben hard gewerkt aan de professionalisering van onze organisatie. Zo hebben we de Vrijwilligersadministratie vorm gegeven in het nieuwe systeem en kreeg het project Begeleid Vervoer een plekje in ons nieuwe systeem, zodat de planning van de ritten een stuk makkelijker werd. Dat was hard nodig ook. Vanwege de privacy wetgeving, maar ook omdat het project dankzij diverse promotiecampagnes steeds beter begint te draaien. Het aantal ritten is in 2018 meer dan verdubbeld!

Oktober stond weer bol van de activiteiten: De jaarlijkse Pannekoekenparty en Bazaar in de Petuniatuin, gezellig met elkaar eten en de Koersdag in de Happy Moose.

Met de tientjeslunches gaan we in november nog even door. En beginnen de voorbereidingen voor het evenement Magisch Zoetermeer. In de maand december hebben we vier Levensboeken het licht laten zien, was er de jaarlijkse vrijwilligersdag en we hebben in het kader van Magisch Zoetermeer een bijdrage geleverd aan een gezellig uitje van meer dan 100 ouderen.

Bovenstaande is maar een korte samenvatting van de hoogtepunten in 2018. Uiteraard zouden we nog heel veel meer zaken kunnen noemen, zoals al die ochtenden en middagen dat jullie je hebben ingezet voor kwetsbare mensen in de samenleving. We willen onze vrijwilligers graag nogmaals bedanken voor hun inzet in 2018 en we wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Na de feestdagen gaan we alvast warmlopen voor de nieuwjaarsreceptie. Die is gepland op 15 januari 2019 om 15:30 in het atrium van de Gondelkade. Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Kom allemaal, want we hebben – naast de speech van onze voorzitter, het afscheid van Anneke Kervezee en het eren van onze jubilarissen nog iets heel leuks voor jullie in petto. We verklappen nog niet wat. Laat je verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *