Een stralende Grijze Reigâh’s dag

Ter afsluiting van het seizoen 2022-2023 kwamen de Grijze Reigâh’s nog één keer bij elkaar op woensdag 14 juni 2023. Tijdens een mooi programma met een uitgebreide rondleiding, lunch en bingo genoten ruim 30 deelnemers volop van de entourage in de Frans Happel Lounge. Uiteraard werd er ook even teruggeblikt op het afgelopen seizoen en alvast vooruit gekeken naar het komende seizoen. Deze bijzonder dag werd mede mogelijk gemaakt door Innova Energie.

Ontvangst
Rond 10.30 uur werden de deelnemers uit Den Haag en Zoetermeer ontvangen in de fraaie Ernst Happel Lounge op de tweede etage van het Bingoal stadion. Na een korte toespraak van de voorzitter van de Grijze Reigâh’s werd er eerst genoten van een kopje koffie of thee. Het was mooi om het enthousiasme te zien, meteen al bij aanvang van deze dag.

Rondleiding
Rond 11.00 uur werden de deelnemers verdeeld in 3 groepen en begonnen de zeer ervaren rondleiders van ADO Den Haag met de uitgebreide rondleiding door het stadion. Op deze wijze zagen onze Grijze Reigâh’s ruimten die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor de supporters. Zo werden onder meer het commandocentrum bezocht, waar de veiligheid in de gaten wordt gehouden, een VIP Lounge, de kleedkamers en fysioruimte, de spelerstunnel, de perstribune waar uiteraard Grijze Reigâh’s zich al presenteerden als de nieuwe trainer en de Senaatskamer. De Grijze Reigâh’s kregen veel achtergrondinformatie over het stadion en kwamen onder de indruk van wat ze allemaal hadden gezien rond 12.00 uur weer terug voor de lunch.

Lunch
Tijdens de goed verzorgde lunch werden er een aantal gedichten voorgedragen uit de zojuist verschenen dichtbundel van Cor van Wellbergen: “Voetstappen in het zand”, waarvan de netto opbrengst volledig ten goede komt voor de Grijze Reigâh’s. De gedichten geven een mooi overzicht over de gebeurtenissen van 2022 in vrije dichtvorm.

Bingo
Onder de professionele leiding van Monica van de Boodschappen Begeleidingsdienst werden er na de lunch nog een aantal ronden bingo gespeeld. Hierbij waren fraaie Grijze Reigâh’s prijzen te winnen, zoals een pet en mok. Ook werden er een aantal dichtbundels beschikbaar gesteld. De prijswinners waren heel blij met de gewonnen prijzen.

Op naar het nieuwe seizoen!
Voorafgaande aan deze dag, sprak het bestuur van de Grijze Reigâh’s met ADO Den Haag. Ook hier werd even teruggekeken en vooruitgekeken. Beide partijen gaven aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking en hopen volgend seizoen deze samenwerking op de ingeslagen weg voort te kunnen zetten. De gestage groei van het aantal deelnemers en de fijne stemming tijdens de wedstrijddagen geven vertrouwen in de toekomst.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

Dank
Na afloop van deze zeer geslaagde dag, spreken de bestuursleden van de Grijze Reigâh’s hun dank uit naar iedereen die aan deze dag hebben meegewerkt. Met name de hulp en begeleiding van de BBD, de ervaren rondleiders van ADO Den Haag, de medewerkers van de catering en natuurlijk ook Innova Energie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *