Een verrassing

      Geen reacties op Een verrassing

In februari hebben we in het diepste geheim een filmpje opgenomen waarin we Sjannie Hapke van Begeleid Vervoer nomineerden voor één van de 350 NOV passieprijzen 2021.

Op donderdagavond 10 juni j.l. was het dan eindelijk zover: De uitreiking. In de livestream werden de namen getoond van alle mensen die een prijs hadden gewonnen. Helaas hebben we Sjannie niet voorbij zien komen en dus dachten we dat ze niet in de prijzen was gevallen. Vrijdagmiddag zijn we toch maar met een bloemetje naar haar toe gegaan. We hebben haar ons stiekeme plannetje opgebiecht en het filmpje laten zien. Al die aandacht is eigenlijk niks voor Sjannie. Maar ze was wel heel erg blij met het boeketje. En toch wel jammer dat het niet gelukt was…

Tenminste…. dat dàchten we. Want toen we weer thuis op de bank zaten kwam er een mailtje binnen van het NOV, waarin stond dat Sjannie in de prijzen was gevallen. Dus toch…. Kennelijk is er in die livestream iets misgegaan. Maar dat maakt allemaal niet meer uit. Sjannie ging zo ongeveer door het dak toen we haar belden met het goede nieuws. Wij zelf trouwens ook.

We hebben trouwens ook een filmpje gemaakt en ingezonden over het UVV. Dat is niet in de prijzen gevallen, maar we willen het jullie natuurlijk niet onthouden. Voor de voice-over hebben we gebruik gemaakt van computerstemmen. Klinkt verrassend goed, al is de intonatie hier en daar wel wat vreemd :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *