Eenzaamheid in Beeld

      Geen reacties op Eenzaamheid in Beeld

Eenzaamheid in Beeld is een project van Zoetermeer Actief en Hans van Reeuwijk, gesteund door de gemeente Zoetermeer en Fonds 1818. In een reeks korte films brengen zij eenzaamheid in beeld. 0ok worden er organisaties die kunnen helpen om eenzaamheid te doorbreken voor het voetlicht gebracht. In een serie interviews vertellen mensen over eenzaamheid, hoe zij zich voel(d)en en wat zij gedaan hebben om minder eenzaam te zijn. Sieg maakt af en toe gebruik van Begeleid Vervoer en zij vertelt nu over ouder worden en alleen zijn.

In deze video komt Sieg aan het woord. Ze vertelt onder andere over de hulp die zij krijgt van het UVV. Wij zorgen ervoor dat zij ondanks een hele waslijst aan beperkingen, met begeleiding van een vrijwilliger, toch naar afspraken in bijvoorbeeld het ziekenhuis toe kan.

Eenzaamheid in Beeld is een project van Zoetermeer Actief en Hans van Reeuwijk en wordt ondersteund door Fonds1818 en de gemeente Zoetermeer. In de komende weken zullen ook de andere interviews uit deze serie gepubliceerd worden.

Alle interviews van Eenzaamheid in Beeld zijn hier te vinden: Eenzaamheid-in-beeld-overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *