Eerste kennismaking met het Forum

      Geen reacties op Eerste kennismaking met het Forum

Vanmiddag hebben Lidy Pronk en ik deelgenomen aan een ‘speurtocht’ door het binnenkort te openen Forum. Dat was niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. We hebben alvast wat mensen leren kennen van andere organisaties, waarmee we straks in het Forum gaan samenwerken. De speurtocht ging dwars door de pleinen van het Forum: Mens & Maatschappij (waar wij straks ook een plekje krijgen), Stad & Vrije tijd, Educatie & Ontwikkeling, Gezondheid & Welzijn en uiteraard ook het Plein Lezen. Het zijn flink wat vierkante meters, maar toch is alles heel dicht bij elkaar. Tijdens de puzzeltocht moesten we het antwoord zien te vinden op 18 vragen. Best lastig in een groepje mensen van verschillende organisaties, waarmee je net kennis hebt gemaakt. Maar in de meeste groepjes lukte dat toch best wel goed. Er werd geen score bijgehouden, dus er was ook geen echte winnaar. Maar eigenlijk zijn alle organisaties in het Forum winnaars als ze kunnen samenwerken. Dat zal best even wennen zijn, maar je merkt wel dat iedereen er erg veel zin in heeft. En ik ben er ook van overtuigd dat het gaat werken. Eén van de mensen in mijn groepje vroeg me meteen al om het telefoonnummer van Begeleid Vervoer.

En over het Forum zelf…. Je kunt al goed zien hoe het er straks uit gaat zien, maar op dit moment moet er nog wel veel gebeuren. Er wordt heel hard gewerkt om het allemaal op tijd af te krijgen, voor de open dagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari. Het uitgebreide programma heeft al in het streekblad gestaan. Uiteraard zijn we daar bij, al doen we niet mee aan het officiële programma. Dat was al klaar toen wij lid van het Forum werden. Maar we zijn wel van plan om in elk geval één dagdeel in de week ons gezicht te laten zien in het Forum. Meer daarover in een volgend bericht.

We zoeken nog vrijwilligers, zodat we ook andere dagdelen kunnen gaan vullen en zorgen dat UVV Zoetermeer bekend(er) wordt in Zoetermeer. Wie dat wat lijkt, bel me even: 06-48068359

Met vriendelijke groet,
Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *