Eerste open dag Forum doorslaand succes!

      Geen reacties op Eerste open dag Forum doorslaand succes!

Het was vandaag erg druk in het nieuwe Stadhuis-Forum. Opvallend veel (en dan met name oudere) Zoetermeerders die met eigen ogen wilden zien hoe het er na de verbouwing uitziet. UVV Zoetermeer was er ook bij als één van de ruim 40 Forum partners. En we hebben met een flink aantal van de bezoekers een leuk gesprek gevoerd. Het idee dat veel van onze diensten bij het grote publiek onbekend zijn, blijkt wel te kloppen, alhoewel er toch ook veel mensen zijn die iets in de krant hebben gelezen of bij de fysiotherapeut hebben zien liggen.

Dit soort evenementen is een uitgelezen kans om mensen te vertellen wat we allemaal doen.  En – als er echte interesse is – een folder mee te geven. Dat is zeker effectiever dan op de gok folders huis-aan-huis te verspreiden.

En geloof het of niet, maar het idee achter het Forum (samenwerking tussen alle betrokken partners) hebben we vandaag al een paar keer zien werken. Alleen al het feit dat we min of meer buren zijn geworden helpt. Mensen worden doorverwezen naar een partner die hen beter kan helpen.

Morgen zijn we er weer van 10:00 – 17:00 uur. Op dezelfde plek: Plein Gezondheid en Welzijn, op de begane grond. Via de ingang perron kunt u ons al helemaal niet meer missen. Maar komt u via één van de andere ingangen (Engelandlaan of Stadhuisplein) binnen, dan zijn we ook heel makkelijk te vinden. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *