Effe lunche….

      Geen reacties op Effe lunche….

Op dinsdagmiddag 18 december werden plm. 90 ouderen in het kader van Magisch Zoetermeer getrakteerd op een heerlijke lunch. Op 7 verschillende locaties in de stad hadden horeca-ondernemers zich uitgesloofd om tussen de 10 en 40 ouderen te laten smullen van het beste dat ze in huis hebben.
De ouderen waren voor een groot deel aangemeld door hun verzorgers bij de thuiszorg. Ze werden vervoerd en begeleid door vrijwilligers van UVV, Piëzo, Stichting Present, de Lions, Stichting Linita, Taxi Alex en heel veel mensen die zich spontaan kwamen melden. Al met al was het een enorme organisatie en heel veel werk, maar het was het allemaal dubbel en dwars waard!
Hieronder staan wat foto’s die zijn genomen in de Sniep, waar de ouderen en hun begeleiders ook bezoek kregen van de Kerstman en zijn hulpje. En aangezien de Kerstman zelf ook al op leeftijd is, kon hij uiteraard gewoon aanschuiven. Achteraf blijkt dat die ouwe snoeperd ook die 6 andere horeca zaken heeft bezocht. Dan hoef je je niet meer af te vragen hoe hij aan zijn buikje is gekomen of waarom hij doorlopend HO HO HO loopt te roepen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *