Erik Bijker stelt zich voor….

      Geen reacties op Erik Bijker stelt zich voor….

Hallo UVV-ers,

Mijn naam is Erik Bijker en met ingang van 1 juli a.s. treed ik aan als jullie nieuwe penningmeester. Ik ben overigens niet helemaal onbekend met UVV. Sinds 1 januari j.l. ben ik al vrijwilliger bij deze leuke organisatie. Ik maak samen met een flink aantal andere nieuwelingen deel uit van het project Busvervoer Vierstroom. En in die rol breng ik een aantal keren per week een aantal mensen met dementie van hun huis naar het ontmoetingscentrum of omgekeerd. Ik vind dat hartstikke leuk werk. Ik doe iets dergelijk ook op dinsdagavond. Dan breng ik een aantal cliënten van STAK (Stichting Aktiviteiten Verstandelijk Gehandicapten) naar een locatie waar ze muziekles krijgen. En ik ben (ook sinds 1 januari dit jaar) de penningmeester van het Gilde Zoetermeer.

Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en woon sinds 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben 67 jaar jong, getrouwd en vader van twee prachtige dochters. Die zijn overigens al een poosje het huis uit. Ik werk inmiddels niet meer (behalve dan als vrijwilliger bij Gilde, UVV en STAK). In mijn professionele loopbaan van zo’n 39 jaar had ik slechts één werkgever. Dat was een accountantskantoor, dat gespecialiseerd was in de slagerijbranche. Ik weet dus best wel wat af van financiële administraties.

De komende tijd ga ik me verdiepen in die van de UVV. Lijkt me een leuke uitdaging en ik hoop jullie binnenkort een keer in levende lijve te ontmoeten……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *