Exit Verpleeghuizen

Vorig artikel: De UVV FanclubInhoudsopgaveVolgend artikel: A12 Taxi Zoetermeer

De activiteiten in de verpleeghuizen werden ooit gedraaid door louter vrijwilligers van UVV Zoetermeer. Maar in de loop der jaren deden steeds vaker vrijwilligers van Palet Welzijn mee. Dit maakte de aansturing onnodig ingewikkeld. In overleg met Palet Welzijn is uiteindelijk besloten om deze activiteiten aan hen over te dragen.

De vrijwilligers die nog aan deze activiteiten verbonden waren, kregen de keuze: mee naar Palet en hetzelfde werk houden, of bij UVV blijven, maar dan wel in een andere job.

Veel van de betrokken vrijwilligers wilden liever bij UVV blijven, maar vonden aan de andere kant hun job in het verpleeghuis ook heel erg leuk. Uiteindelijk hebben de meeste van hen er – zij het met pijn in het hart –voor gekozen om over te stappen naar Palet Welzijn.

Na de overdracht is er een etentje georganiseerd om afscheid te nemen van de vrijwilligers en om ze te bedanken voor hun (vaak jarenlange) inzet voor UVV. De coördinator Verpleeghuizen, Hicham Bouzidi heeft inmiddels een andere job bij UVV gekregen.
Vanaf 1 januari 2023 vervult hij de functie van Coördinator Busvervoer t.b.v. Vierstroom Buytenthuis.

Vorig artikel: De UVV FanclubInhoudsopgaveVolgend artikel: A12 Taxi Zoetermeer