Het jaarverslag 2022 is gereed!

      1 reactie op Het jaarverslag 2022 is gereed!

Bij dit regenachtige weer ben je natuurlijk blij als je wat leesvoer bij de hand hebt. Nou, je kunt dit weekend je lol op, want het Jaarverslag van UVV Zoetermeer 2022 ligt voor je klaar. Het is – zoals de laatste jaren gebruikelijk – in de vorm van een elektronisch naslagwerk. En net als in eerdere jaren hebben we de zakelijke feiten (waar we overigens best heel trots op zijn) weer gelardeerd met verhalen van bij ons vrijwilligerswerk betrokken mensen. Niet in de laatste plaats zijn dat natuurlijk enkele van onze eigen vrijwilligers, maar we laten dit jaar ook wat mensen aan het woord, die van buiten naar binnen kijken.

Je kunt het jaarverslag van voor naar achter lezen als een boek. Maar als je wilt, kun je ook via de inhoudsopgave direct naar de onderwerpen die je het meest interesseren. Hoe dan ook: We wensen je heel veel leesplezier!

Ga naar https://uvv-zoetermeer.nl/jaarverslag-2022/ ….

Het bestuur

1 gedachte over “Het jaarverslag 2022 is gereed!

  1. Birthe Bazin Johannesson

    Ik zoek een lijst met vrijwilligers die bereid zijn om ouderen naar verschillende afspraken binnen Zoetermeer te brengen en daarna weer naar huis, vlgs de v omOuderenzorg bestaat dat !!??,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *