Jaarvergadering

      Geen reacties op Jaarvergadering

Op 15 mei j.l. is in ‘t Spant de jaarvergadering van de UVV gehouden. Met een gevarieerde opkomst van vrijwilligers, die al jaren actief zijn, waaronder de net koninklijk onderscheiden Kitty Duquesnoy en Lidy Diender en een aantal recent begonnen vrijwilligers vond een geanimeerde bijeenkomst plaats.

http://uvv-zoetermeer.nl/wp-content/uploads/2018/05/jaarvergadering-3.jpg
jaarvergadering 3
http://uvv-zoetermeer.nl/wp-content/uploads/2018/05/jaarvergadering-2.jpg
jaarvergadering 2
http://uvv-zoetermeer.nl/wp-content/uploads/2018/05/jaarvergadering-1.jpg
jaarvergadering 1

Terugkijkend naar 2017 heeft de UVV een goed jaar achter de rug, waarin flink aan de weg is getimmerd.  De UVV als vrijwilligersorganisatie en de verschillende projecten zijn beter voor het voetlicht gekomen en hebben bij cliënten, partnerorganisaties, de landelijke UVV en ook de gemeente breed waardering geoogst. Kortom een jaar van her- en erkenning.
Ook financieel zijn de zaken beter op orde gekomen en kan thans gesproken worden van een gezonde dynamische organisatie.

Uiteraard werd ook vooruitgekeken en aandacht besteed aan samenwerking met Zo Samen en andere organisaties, professionele hulpverleners en de gemeente binnen het project Mantelzorg Licht, een initiatief van de UVV. De daadwerkelijke start daarvan als ook de werving van jonge vrijwilligers behoren tot de uitdagingen van 2018.

Verder werd nog even stilgestaan bij de invoering van de nieuwe privacywet en de maatregelen die het bestuur gaat nemen om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Na afloop van de bijeenkomst werd onder het genot van een broodje en een drankje afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *