Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht…

      Geen reacties op Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht…

Aan het begin van de Coronacrisis was daar ineens die kreet “het nieuwe normaal’. Geen handen meer schudden en zeker niet knuffelen. We blijven op 1,5 meter afstand van elkaar. We moeten het er absoluut mee doen, maar ‘normaal’ mogen we het nooit gaan vinden. We hebben net allemaal de persconferentie kunnen bekijken. We zijn er voorlopig nog niet vanaf.

Een normale Kerstviering kunnen we nu al op onze buik schrijven…. Oud en nieuw zal ook sober worden. Zonder vuurwerk. Nou, dat vind ik dan persoonlijk niet zo heel erg….. Maar ook nog steeds zonder handen schudden en zonder knuffelen. Dat was uiteraard te verwachten met die oplopende cijfers van besmette personen. We gaan echt wagonladingen vaccin nodig hebben voordat we weer enigszins normaal kunnen gaan doen. En het duurt vermoedelijk tot na de zomer van 2021 voordat we met z’n allen weer enigszins veilig zijn voor het Corona virus. Het werk dat we ondanks Corona nog kunnen blijven doen helpt cliënten en vrijwilligers moed te houden. En dus blijven we doen wat we al die tijd hebben gedaan: Proberen om er SAMEN iets van te maken.

Ondertussen blijven de reacties op onze kerstverrassing gewoon binnenstromen. Iets zegt ons dat het een bijzonder goed idee was. We willen jullie deze reacties dan ook niet onthouden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *