Jubilarissen 2023

      Geen reacties op Jubilarissen 2023

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werden traditioneel ook de jubilarissen van het voorbije jaar in het zonnetje gezet. Dat waren er maar liefst 18 met in totaal van 260 jaar aan vrijwilligerswerk. Dat bewijst dat vrijwilligerswerk leuk en dankbaar werk is, want anders hou je het zo lang niet vol.

De kroon spande Anneke Perluka, die 30 jaar vrijwilliger is, op de voet gevolgd door Thea van der Aar en Lidy Nas, die beiden hun zilveren jubileum als vrijwilliger vierden. Anneke en Thea vormen al jaren een onverbrekelijk koppel als begeleiders van de handwerksoos op donderdagmiddag in de Gondelkade en Lidy is een van de trouwste begeleidsters van de Open Tafel in de Petuniatuin.

Anneke Perluka Jubilaris

Met 20 jaar volgden Trudy Luiijf (telefooncirkels) en Ine Havenaar (gastvrouw in het HagaZiekenhuis) en met 15 jaar Kitty de Knegt (gastvrouw in het Haga ziekenhuis) en Anna Bernabela (Open Tafel). Tenslotte werd de rij jubilarissen afgesloten met de 11 vrijwilligers, die al tien jaar deel uitmaken van het UVV-vrijwilligerskorps: Anja Laterveer, Ankie van der Valk, Eduard de Beer, Geerte de Bruin, Henk Reijers, Henny van den Broek, Jacques van den Burg, Marian Landers, Nelly Pijpers en Sonja Bos. Allen werden, voor zover aanwezig, door onze voorzitter Piet Bots uitgenodigd naar voren te komen en ontvingen naast dankwoorden en een applaus van de aanwezigen een roos en een cadeaubon.

Wil je meer weten over Anneke haar ervaringen tijdens 30 jaar UVV? Lees dan (binnenkort) haar interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *