Leo van der Mast stelt zich voor….

      1 reactie op Leo van der Mast stelt zich voor….

Hallo allemaal,

Mijn naam is Leo van der Mast. Ik ben 74 jaar jong. Geboren in Den Haag, getrouwd en ik heb 2 dochters en 4 kleinkinderen. Ik ben uiteraard al een flink aantal jaren met pensioen. Voor die tijd heb ik 40 jaar gewerkt bij de HTM als buschauffeur, verkeerschef en als hoofdverkeerschef. Daarnaast heb ik 15 jaar als vrijwilliger gewerkt bij de afdeling Bijzondere Vakanties van het Rode Kruis., waarvan 4 jaar als Coördinator Bijzondere Vakanties in Zoetermeer.

Verder zit ik al ruim 50 jaar in de muziek en speel trompet. Ik heb les gegeven als instructeur bij diverse drumfanfares ,en ben nog steeds verbonden aan het traditioneel tamboerkorps Garde Grenadiers. En ik ben ook dirigent van het Shantykoor Doeshaven. Dat doe ik overigens al 15 jaar. Net als mijn andere vrijwilligerswerk bij watersportvereniging de Doeshaven in Leiderdorp.

Tja, en dan ga ik nu met heel veel plezier en enthousiasme de uitdaging aan als Coördinator van de Boodschappendienst UVV.

1 gedachte over “Leo van der Mast stelt zich voor….

 1. Anton Nell

  Beste Leo en Marieke van der Mast,
  Helaas weten wij jullie adres niet en daarom
  Via deze ‘omweg’ condoleren wij jullie met het overlijden van Sjaan.

  Hartelijke groet,
  Anton en Jeanne Nell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *