Magisch Zoetermeer 2019

      2 reacties op Magisch Zoetermeer 2019

Er komt ook dit jaar weer een editie van dit evenement. De opzet is enigszins vergelijkbaar met die van vorig jaar, maar we pakken het nog wat groter aan. Dit is wat we in december willen gaan doen:

 1.  Vanaf zaterdag 7 december staat er in de passage bij de roltrap een grote kerstboom en we richten daar ook weer een Kersthuis bij in, waar mensen kerstballen kunnen kopen voor het goede doel. Die kerstballen zullen trouwens op veel meer plaatsen te koop zijn.
 2. We gaan eenzame ouderen uitnodigen om op dinsdag 17 december deel te nemen aan een gezellige kerstlunch of een high tea.
 3. Op donderdag 19 december worden ouderen ‘s-morgens ontvangen in de bioscoop voor een kopje koffie met gebak en een leuke filmvoorstelling.
 4. Diezelfde dag gaan we ‘s-middags winkelen in het Stadshart met ouderen (één-op-één begeleiding)
 5. Tussen 20 en 24 december worden ouderen die de deur niet meer uit kunnen bezocht door een vrijwilliger, die dan bij vertrek een cadeau voor de oudere achterlaat.
 6. Van 27 t/m 30 december staat er weer een Magisch Dorp op de Markt, met dit jaar wat meer attracties voor het oudere publiek.
 7. Op zaterdag 28 en zondag 29 december kunnen eenzame ouderen gratis naar de theatervoorstelling ‘Verborgen schatten’ in het Magisch dorp op de Markt. 

Voor al deze activiteiten hebben we uiteraard weer heel veel vrijwilligers nodig. Specifiek voor de activiteiten 2, 3, 4 en 7 zoeken we – net als vorig jaar – chauffeurs die in hun eigen auto één of meer ouderen willen ophalen, begeleiden naar/tijdens het evenement en na afloop weer thuis brengen. Exacte tijden zijn op dit moment nog niet bekend. 

Meld jezelf aan bij Ton Jense, tel. 06-48068359 of via email: webmaster@uvv-zoetermeer.nl

2 gedachten over “Magisch Zoetermeer 2019

 1. Marian kaffa

  Wat ontzettend leuk initiatief!
  Helaas kan ik mijzelf niet opgeven als vrijwilliger, werk in een verzorgingshuis en is dan een drukke periode.
  Maar ik ken nog wel een thuis wonende eenzaam ouder echtpaar die rolstoel gebonden zijn. waar kunnen zij opgegeven worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *