Nieuw aanspreekpunt Levensboeken

      Geen reacties op Nieuw aanspreekpunt Levensboeken

Ankie van der Valk heeft haar taken als aanspreekpunt voor Levensboeken inmiddels overgedragen aan Marion Koolstra. Zij was al één van de schrijvers in het project, dus zeker geen nieuw gezicht. Op 2 december a.s. komen alle schrijvers bij elkaar voor de jaarlijkse ’tientjes-lunch’. Dan wordt er ‘afscheid’ genomen van Ankie als aanspreekpunt. Zij blijft wel levensboeken schrijven en is op de achtergrond nog beschikbaar om Marion waar nodig bij te staan.

Per email stelde Marion zich al aan de schrijvers voor. Ze schreef o.a. :

Het voelt voor mij nog wel als grote schoenen om in te stappen.’ Gelukkig heeft Ankie aangeboden nog beschikbaar te zijn waar nodig. Ik streef ernaar steeds meer zelfstandig te kunnen functioneren zodat zij vooral in alle vrijheid schrijfster kan zijn. In het begin zal ik wellicht iets van jullie geduld vragen en misschien om soms wat zaken nog eens te vertellen. Zo kan ik er van lieverlee in komen. 

Nieuwe koppels hoop ik steeds in goede samenspraak met jullie te vormen.
Nu al weer tien jaar geleden begon ik zelf als schrijver. Ik deed cursussen in Zoetermeer en later in Den Haag en in 2013 leverde ik mijn eerste bescheiden boekje op. 

Voor de lay out deed ik dat nog met alle hulp van een kleindochter van de vertelster. Bij het tweede boek leerde ik met de hulp van Ankie en de drukker ook de vormgeving te doen. 

Inmiddels is er in januari van dit jaar een vierde boek afgekomen. Ik ben een paar jaar geleden helaas deels arbeidsongeschikt geraakt maar gelukkig lukte het op enig moment wel weer het schrijven op te pakken. En nu neem ik de taak van coördinatrice van dit project, wat me na 10 jaar nog steeds boeit, er graag bij.
Afgelopen vrijdag heb ik contact gehad met Yordy van Pumbo. Deze wil ons graag gaan ondersteunen bij de vormgeving van de levensboeken en het drukwerk professioneel gaan verzorgen.

Ik schrok wel van de inflatiepercentages die in die branche spelen.
Ik zal jullie graag verder van het gesprek op de hoogte brengen als we elkaar zien bij de lunch in december. Maar als je eerder vragen hebt of verhinderd bent die dag kan je me zeker mailen of bellen.

Mail of bel me gerust met jullie vragen en/of opmerkingen. 
Ik streef naar een vlotte reactietijd op mail en telefonisch is er een voicemail of ik neem gewoon op (-: Het lijkt me fijn velen te gaan zien bij de lunch. Ik wens iedereen veel schrijfplezier en een fijne samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *