Nieuw telefoonnummer Begeleid Vervoer

      2 reacties op Nieuw telefoonnummer Begeleid Vervoer

Begeleid Vervoer van UVV vervult al jaren een belangrijke functie, die door cliënten, zorgverleners en gemeente zeer op prijs wordt gesteld. De vraag naar deze dienst is de laatste twee jaar zo ongeveer verdriedubbeld. We konden veel opvangen door meer chauffeurs te werven. Maar het aannemen van de telefoon, het registreren van ritten en het zoeken van een chauffeur bij elke rit is tot nu toe het werk van één enkele vrijwilliger. Dat is met gemiddelde van zo’n 250 ritten per maand geen doen meer.
Daarom gaan wij nu ook op dat werk méér mensen inzetten. Om dat mogelijk te maken gaan we gebruik maken van een telefooncentrale met een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer voor Begeleid Vervoer is:

079-2040808

De wijziging gaat vrijwel meteen in: Vanaf 16 maart a.s. kunnen klanten ons niet meer bellen op het oude nummer. Het nieuwe nummer van Begeleid Vervoer is uitsluitend bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 11:00 uur. Buiten de genoemde openingstijden kunnen klanten voor spoedgevallen bellen naar het hoofdnummer van UVV: 079-2040800.

Al onze klanten krijgen deze informatie per brief toegestuurd. Chauffeurs en andere relaties zijn per email geïnformeerd. Verder komt er a.s. donderdag hopelijk nog een bericht in het Streekblad te staan.
We verzoeken u eventueel nog bij u aanwezige oude folders niet meer te verspreiden. Er zijn nieuwe folders beschikbaar, waarin het nieuwe nummer wordt vermeld. Bel Ton Jense: 0648068359 en ze komen uw kant op.

2 gedachten over “Nieuw telefoonnummer Begeleid Vervoer

 1. Nel Batenburg-Brugman

  Dames en heren van Begeleid Vervoer,

  Reuze bedankt dat u afgelopen jaar mij meestal naar het ziekenhuis LangeLand hebt gebracht.

  Laten we hopen dat 2021 leuker en beter wordt dan 2020.
  Ik wens u allen een gelukkig en gezond 2021.

  Nel Batenburg-Brugman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *