Nieuwe penningmeester

      Geen reacties op Nieuwe penningmeester

Hans Otten is verhuisd van Zoetermeer naar Ede. Hans was ruim 6 jaar onze penningmeester en heeft deze functie met veel verve voortreffelijk vervuld. We zijn wel blij dat we heel snel een kundige vervanger gevonden hebben in de persoon van Herman van der Kleij. Hij heeft het stokje inmiddels van Hans overgenomen. Hieronder stelt Herman zich even aan jullie voor:

Herman van der Kleij

Hallo allemaal. Mijn naam is Herman van der Kleij. Ik ben bijna 68 jaar en geniet al enkele jaren van mijn pensioen. Ik vul mijn vrije tijd met het verlenen van allerlei hand- en spandiensten op het gebied van belastingzaken, schuldsanering en verzekeringen.   Ik doe dat voor vrienden, kennissen en kennissen van kennissen.

Begin april hoorde ik van mijn goede vriendin Lidy Pronk over de vacature van penningmeester bij UVV Zoetermeer. Tijdens mijn werkzame periode heb ik mij vooral bezig gehouden met financiële administraties bij de wat kleinere bedrijven. Dus deze nieuwe functie sluit goed aan bij mijn verleden. Bovendien was er nog wel wat vrije tijd over en bleek er – na een kennismaking met de andere bestuursleden – sprake van een klik.

Uiteraard heb ik ook een privé leven. Ik ben al bijna 50 jaar samen met een jeugdvriendinnetje waar ik alweer ruim 45 jaar mee getrouwd ben. In die huwelijkse periode hebben we zeker niet stilgezeten en daar hebben wij 2 prachtige zoons en 2 kleinkinderen aan overgehouden.

Als hobby ben ik jarenlang koetsier geweest met een 2-span paarden. Toen dat door wat lichamelijke problemen niet meer ging heb ik jarenlang gekookt als vrijwilliger voor artiesten bij Cultuurpodium de Boerderij.

Ik hoop in mijn functie als penningmeester nog jaren actief te kunnen zijn voor UVV Zoetermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *