Nieuwjaarsreceptie

      Geen reacties op Nieuwjaarsreceptie

Het was vanmiddag – ondanks het oer-Hollandse weer – toch nog gezellig druk aan de Gondelkade. Er waren veel afmeldingen vanwege de griepgolf die de laatste tijd veel mensen treft.

Maar zo’n 60 vrijwilligers hadden weer en wind getrotseerd om er bij te kunnen zijn en elkaar het allerbeste voor het net begonnen jaar toe te wensen.


Een geschreven jaarverslag is er nog niet, maar onze voorzitter Piet Bots noemde wel een paar hoogte- en dieptepunten van het voorbije jaar. Zo stond hij even stil bij het overlijden van drie van onze vrijwilligers en de oprichting van twee nieuwe projecten: De Grijze Reigâhs en het Busvervoer t.b.v. Vierstroom. En uiteraard werden de jubilarissen ook heel even in het zonnetje gezet.

Hoewel er een algemene trend is, dat het steeds lastiger wordt om vrijwilligers te vinden, lijkt dat niet te gelden voor ons. Zo zijn er voor het project busvervoer in korte tijd maar liefst 17 nieuwe vrijwilligers geworven. Het gaat dus heel goed met UVV Zoetermeer en dat is uiteraard voor een belangrijk deel te danken aan de enorme inzet van zo’n 210 enthousiaste vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *