Nieuwsbrief Grijze Reigâhs nr. 2

      Geen reacties op Nieuwsbrief Grijze Reigâhs nr. 2

Hoi allemaal,

Al een tijdje geleden was bekend dat we a.s. seizoen vervoerd zouden gaan worden met de busjes van Welthuis. De contracten waren daarvoor getekend zodat de busjes voor ons klaar zouden staan op de tijdstippen waarop we ze nodig hebben om naar ADO te gaan. Wat echter nog ontbrak waren de sleutels om ze open te maken om ermee te kunnen rijden.

Vanmiddag zijn Ton en ik bij Buytenhage (de thuisbasis van de busjes) geweest om dat niet onbelangrijke punt af te regelen. Dat is nu ook georganiseerd. Als we de busjes nodig hebben kan ik de sleutels bij Buytenhage op gaan halen.

Ook hebben zich 5 chauffeurs beschikbaar gesteld die ons vrijwillig willen vervoeren en die net als de chauffeurs van A12 Taxi Zoetermeer de gehele avond bij ons zullen blijven. Het vervoer voor a.s. seizoen is hiermee dus definitief georganiseerd!

Dat geldt gelukkig ook voor de top van ADO. Er is nu een sterke organisatie met een duidelijke visie en plan hoe ADO weer naar de Ere-Divisie te krijgen. Dus dit seizoen gelukkig geen paniek om veel (tweedehands) spelers te halen maar weloverwogen keuzes welke speler in de visie past. Natuurlijk vergt dit geduld want ADO is voor goede bruikbare spelers na het vorige seizoen en de afgelopen chaotische jaren niet meer zo in trek om er te gaan voetballen. De eerste wedstrijden moeten we er daarom denk ik  rekening mee houden dat er dus waarschijnlijk wel wat punten verloren zullen worden maar ik ben ervan overtuigd dat we na 38 competitiewedstrijden op de één of andere manier toch nacompetitie gaan spelen.

En natuurlijk zou het  hartstikke gezellig zijn als we die ontwikkeling weer met veel Grijze Reigâhs vanuit Zoetermeer gaan meemaken.

Over 4 weekjes (vrijdagavond 18 augustus) is het al weer zo ver want dan staat de eerste thuiswedstrijd tegen Roda JC op het programma. Dat betekent dat ik jullie over 2 weken al zal benaderen of je (vervoerd met de letterlijk en figuurlijk nieuwe busjes) daarbij wilt zijn.

Fijn weekend of eventueel nog fijne vakantie.

Groetjes,
Ron 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *