Nieuwsbrief maart 2023

      Geen reacties op Nieuwsbrief maart 2023

In deze nieuwsbrief lees je over de acties, die voortvloeien uit de Koersdag van 21 februari 2023. Er is een gloednieuwe rubriek “Wie schrijft, die blijft”. En er nieuws over het in 2024 te vieren 50-jarig jubileum. Dat moet een grote happening worden, waarbij we niet alleen onze vrijwilligers gaan betrekken, maar ook onze externe relaties en onze klanten. Verder een aankondiging van het jaarverslag, dat nu bijna klaar is en tenslotte een aankondiging van de zomer bijeenkomst die we op donderdag 22 juni a.s. met zoveel mogelijk van onze vrijwilligers willen gaan beleven. Zet deze datum alvast in je agenda, voor je het weet is het al zover!

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [736.51 KB]

De nieuwsbrief komt in beginsel 6 keer per jaar uit. We sturen onze nieuwsbrieven aan
– al onze actieve vrijwilligers
– mensen die in het afgelopen half jaar afscheid namen
– contactpersonen van organisaties, waar we nauw mee samenwerken
– cliënten, waar we een e-mailadres van kennen
Uiteraard allemaal onder de conditie dat ze niet eerder te kennen hebben gegeven geen prijs te stellen op toezending van onze nieuwsbrief.

Wanneer je geen prijs stelt op toezending van volgende nieuwsbrieven, dan kun je dat met of zonder reden aangeven via een antwoord op dit mailtje.
Bellen kan ook: 06-48069359. Dan halen we jouw emailadres uit de lijst.
Mensen waarvan we nog geen gegevens in ons bestand hebben staan, kunnen – als ze onze nieuwsbrieven willen ontvangen – zich aanmelden via webmaster@uvv-zoetermeer.nl onder vermelding van hun naam en emailadres.

Heb je suggesties voor verbetering en/of wil je bijdragen aan toekomstige nieuwbrieven, stuur dan een mail aan webmaster@uvv-zoetermeer.nl of bel me op 06-48068359.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *