Oh, Oh, Den Haag………

      Geen reacties op Oh, Oh, Den Haag………

Het was afgelopen vrijdagavond een heerlijk zachte lenteachtige voetbalavond. Eigenlijk zou dit het hele verslag kunnen zijn maar goed, toch maar even doorbijten.

Voor de eerste keer dit seizoen gingen we met een bus van onze sponsor A12 Taxi Zoetermeer die bomvol was. Via nu dus daarom een groot rondje Zoetermeer bracht onze enthousiaste, gezellige chauffeur Francis ons naar het Bingoal-stadion. Hij was voor de tweede keer van de partij.

Aangekomen in het stadion uiteraard weer eerst gezellig in de brasserie samen met de Haagse Grijze Reigâhs aan de koffie met koek.

Na de binnenkomst van de ploegen onder het traditionele massale gezang van Oh, Oh, Den Haag kreeg de wedstrijd een droomstart voor iedereen met een geel-groen hart. Want na één minuut stond de stand van 1-0 al op het score-bord! Het was Joel Zwarts die de bal bij de eerste aanval van ADO al met hoofd tegen de tegen de touwen joeg. Wat een weelde. De rest van de eerste helft speelde zich daarna toch veelvuldig af op de helft van Willem 2 maar zoals helaas tegenwoordig zo vaak het geval is werden de kansen die hierdoor ontstonden niet benut.

En toen kwam dus logischerwijs uiteraard weer de tweede helft. Voor ADO zou het prettiger zijn als deze helft voortaan niet meer zou hoeven worden gespeeld, dan hadden we heel veel punten meer gehad! Maar dat zijn niet de spelregels dus moest er 45 minuten worden geprobeerd de voorsprong van 1-0 over de streep te trekken. En dat lukte voor de zoveelste keer weer niet. Bleef het afgelopen maandagavond bij FC Eindhoven nog steken op 1-1, ditmaal lukte zelfs dat niet. De tricolores straften het nu ontzettend zwak spelende ADO af met 3 doelpunten. Dat hadden er nog meer kunnen zijn want de ploeg uit Tilburg sneed meerdere keren als een mes door de boter bij de Haagse verdediging. En zo werd de achterstand op Willem 2 niet teruggebracht tot 2 punten maar daarentegen vergroot tot 8 punten.

Hoe het nu verder moet werd bij het drankje na de wedstrijd natuurlijk uitvoerig besproken. Velen voelen toch wel voor wat wijzigingen, vooral in de voorhoede. Maar toch houden we het vertrouwen in Dicky en blijven we optimistisch. Want er zijn immers nog steeds 8 wedstrijden te gaan en waarom zouden die niet 24 punten op kunnen leveren, dus een plek in de Play-offs? In de Keukenkampioen-divisie is immers alles mogelijk! Daarom zullen we in de eerstvolgende wedstrijd thuis tegen Telstar opnieuw ons cluppie weer steunen. Come on The Hague!

Ron Kientz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *