A12 Taxi Zoetermeer sponsort de Grijze Reigâhs

      2 reacties op A12 Taxi Zoetermeer sponsort de Grijze Reigâhs

Het maken van afspraken over het vervoer van de Grijze Reigâhs met de bussen van Welthuis kost meer tijd dan voorzien. Daarom was het bij elke thuiswedstrijd van ADO Den Haag weer een uitdaging om het vervoer geregeld te krijgen. Meestal reden we dan met één of twee personenauto’s.

A12 Taxi Zoetermeer bood aan om ons – in elk geval tot begin maart – geheel kosteloos met hun busje naar het stadion te brengen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, want met z’n allen in een busje is natuurlijk wel veel gezelliger.

Afgelopen zondag was de eerste keer. Rond 10:30 was de bus – zoals afgesproken – bij de eerste Grijze Reigâh. De route was perfect voorbereid en na 4 stops reden we om 11:15 het parkeerterrein bij het BINGOAL stadion op. De bus kon ons pal voor het stadion afzetten, waardoor de Grijze Reigâhs nog geen 100 meter hoefden te lopen. De chauffeuse parkeerde de bus vlakbij en ging met ons mee naar binnen.

Na een warme bak koffie of thee met koek in de brasserie was het tijd om de tribune op te gaan. Helaas werd de wedstrijd zelf wel een beetje een teleurstelling. Iedereen ging er vanuit dat ADO na drie zeges op rij wel even gehakt zou maken van dat ploegje dat op de laatste plaats stond. In de eerste helft was ADO nog wel veel sterker. Maar van de vele kansen werd er helaas maar één benut, zodat de rust aanbrak met een magere voorsprong van 1-0.

De rust had ADO geen goed gedaan want in de 2e helft was Jong Utrecht veel sterker. De gelijkmaker kon niet uitblijven en die viel dus ook. In het slotoffensief (het “Haags Kwartiertje”) werden de kansen op de overwinning één voor één om zeep geholpen. Dus jammer dat gelijke spel, maar echte supporters blijven ook in moeilijke tijden positief!

Na de wedstrijd gingen we weer terug naar de Brasserie voor een lekker drankje en om even met elkaar de wedstrijd te analyseren. Daarna ging Inge de taxibus van de parkeerplaats terughalen zodat we weer voor het stadion konden instappen.

In nog geen 3 kwartier werd iedereen weer keurig netjes voor zijn huisdeur afgezet en kon ook Inge weer huiswaarts. Al met al een zeer geslaagde voetbalmiddag met een geweldige verzorging door A12 Taxi Zoetermeer. Hartstikke fijn dat zij dat de komende 2 maanden nog voor ons blijven doen!

Ron Kientz
Coordinator Grijze Reigâhs

2 gedachten over “A12 Taxi Zoetermeer sponsort de Grijze Reigâhs

  1. Inge

    Hallo allemaal, ik >>> Inge vond het helemaal gezellig ondanks dat ik niet van voetbal en kou houdt. De sfeer was gezellig en heb weer een ander stukje van een dagje uit meegemaakt. op naar de andere wedstrijden die we gaan bezoeken.

    groet,
    inge

  2. C.Gielen

    Leuk dat het vervoer naar ADO zo geregeld is en dat je zo naar de wedstrijden kan. Ik ben de laatste 2 keren zelf gegaan, maar ik denk dat ik wel weer van deze gelegenheid gebruik ga maken als ik zelf niet moet fluiten voor de knvb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *