UVV Zoetermeer doet mee …

      Geen reacties op UVV Zoetermeer doet mee …

Om mee te dingen naar één van de nationale Vrijwilligersprijzen moesten we een leuk filmpje maken over ons werk. Filmen is nu niet bepaald onze specialiteit. Maar we hebben toch een poging gedaan:

Uiteraard weten we niet of we in de prijzen zijn gevallen. En dus wachten we nog even in spanning af. Op donderdag 10 juni a.s. wordt de uitslag bekendgemaakt! 

De live uitzending van de uitreiking belooft trouwens letterlijk een te gekke en spetterende avond te worden! Het decor is een prachtig buitenzwembad in Hazerswoude. Mis het niet en stem die avond tussen 20.30 en 22.00 af op www.vrijwilligersprijzen.tv

De prijzen

Er is elk jaar een prijsuitreiking. Maar dit jaar is extra bijzonder vanwege het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. De jury koos de winnaars uit meer dan 170 inzendingen. Een winnaar voor landelijke vrijwilligersorganisaties en 12 winnaars voor lokale vrijwilligersorganisaties. De winnende organisaties krijgen dat op de avond van 10 juni te horen. Twee winnaars krijgen 7.500 euro, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij, en alle twaalf winnen sowieso een videoproductie van 3.000 euro. 

Het programma

Minister Hugo De Jonge reikt de prijzen uit. We zijn supertrots dat zanger Typhoon ons komt verblijden met een bijzonder optreden. De presentatie is in handen van kleinkunst duo Daan en Fem. Op de buitenpost staat razende reporter Steffen de Wolff. Hij gaat de winnaars verrassen aan de deur. Mini-documentaires geven inzicht in de, vaak emotionele impact van vrijwilligerswerk. Een quiz test de kennis over vrijwilligerswerk van de mensen thuis en de jury. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *