Vrijwilligersmarkt CKC

      Geen reacties op Vrijwilligersmarkt CKC

Een verslag van Piet Bots.

Op zaterdag 16 september werd voor de eerste maal in Zoetermeer het stadsfestival gehouden. Op 4 locaties in de stad werden de hele dag door activiteiten georganiseerd, waarbij pendelbussen de bezoekers gratis vervoerden van de ene locatie naar de andere. Op een van de locaties, in het CKC aan de Leidsewallen werd van 11.00 tot 17.00u een vrijwilligersmarkt gehouden, waarbij een zestiental vrijwilligersorganisaties, maar ook Zoetermeer voor Elkaar, de club die de vrijwilligersondersteuning verzorgt, en gemeenteraadsleden zich aan de belangstellende bewoners van Zoetermeer presenteerden.

De aftrap van de vrijwilligersmarkt werd verricht door wethouder Willeke Mertens. Uiteraard waren wij als UVV ook van de partij en hadden wij een stand ingericht met folders van onze projecten, enkel voorbeelden van levensboeken en een fraaie digitale presentatie van onze activiteiten op de achtergrond.

Enkele bestuursleden en aanspreekpunten van onze projecten stonden in herkenbare fleurige blauwe UVV-T-shirts de bezoekers te woord. Meteen vanaf de start werd de markt goed bezocht en de gehele dag door was er een gezellige aanloop en heerste er een geanimeerde sfeer. Een en ander werd ook nog opgeluisterd met enkele optredens in andere zalen van het CKC en een foodtruck buiten op het terras.

Kortom een geslaagde dag, die mogelijk een jaarlijks vervolg zal krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *