Wie wil op de reservebank zitten?

      Geen reacties op Wie wil op de reservebank zitten?

Het gaat heel erg goed met ons project Begeleid Vervoer. Zo goed zelfs, dat we uit ons jasje dreigen te scheuren. We zijn dus al een poosje op zoek naar nieuwe chauffeurs/begeleiders. En zo af en toe met succes. Maar de vraag groeit momenteel heel erg hard. Tot nu toe hebben we nog geen ‘nee’ hoeven verkopen, maar het wordt steeds moeilijker om alle ritten gepland te krijgen. Als er nu een chauffeur ziek wordt, gaan er gaten vallen. En dat willen we uiteraard niet.

Dus, wie wil er op de reservebank plaatsnemen?
Dit houdt in dat je – uiteraard alleen als de nood aan de man komt – gebeld kunt worden door Sjannie Hapke met de vraag of je een rit zou kunnen overnemen. Uiteraard kun je dan nog steeds nee zeggen, maar stiekem hopen we natuurlijk wel dat je ja zegt. Je krijgt een vergoeding voor gemaakte autokosten, die gemiddeld uitkomt op 0,45 per kilometer. Kijk even hier om te zien welke eisen we aan onze chauffeurs stellen. Uiteraard worden we nòg veel blijer als je op wat vaker een rit zou kunnen en willen doen, maar je helpt ons al enorm door op de reservebank plaats te nemen.

Niks voor jou?
Dat kan natuurlijk. Maar misschien ken je wel iemand die hier wel blij van wordt. Doe hem of haar en ons dan een lol en geef dit bericht door…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *