Jaarverslagen

Hier kunt u altijd de laatste jaarverslagen van UVV Zoetermeer terugvinden:

2020
Corona Virus Covid19 - Gratis afbeelding op PixabayHet jaar stond in het teken van de Coronapandemie. Veel van onze activiteiten lagen een flink deel van het jaar noodgedwongen stil. Toch zijn we zeker niet ontevreden, want er waren ook een heleboel positieve ontwikkelingen. In de eerste plaats was dat natuurlijk het enorme succes van onze volledig aan de lastige omstandigheden aangepaste boodschappendienst. Maar ook de intensieve samenwerking met andere organisaties onder de vlag van ZoetermeerVoorElkaar, EenTegenEenzaamheid en MagischZoetermeer.

We zijn ongelooflijk trots op iedereen die hier direct of indirect een bijdrage aan heeft geleverd. 

2019
In 2019 was er voor het eerst sinds jaren weer sprake van groei, met name in de extramurale diensten Begeleid Vervoer en de in 2019 opgerichte Boodschappen Begeleidings Dienst. Bestuurlijk was er ook van alles te beleven. We participeerden in het ontwerpteam voor de nieuw op te zetten vrijwilligersondersteuning in de gemeente Zoetermeer.
Wel een jaarverslag zonder praktijkverhalen, want de daarvoor geplande interviews konden vanwege Corona niet doorgaan….

2018
Ook het afgelopen jaar hebben onze vrijwilligers weer op uiteenlopende plekken binnen de stad hun vrijwilligerswerk verricht. Dat gebeurt met veel compassie en een luisterend oor en waar mogelijk en nodig wordt aan cliënten naast een helpende hand een stukje gezelligheid geboden of wordt hen een hart onder de riem gestoken.

Daarmee wordt een niet te onderschatten bijdrage geleverd aan zorg en welzijn van veelal kwetsbare medebewoners in onze stad. Die geweldige inzet van al onze vrijwilligers maakt dat de UVV een gewaardeerde niet weg te denken vrijwilligersorganisatie binnen Zoetermeer is. Daar mogen alle UVV-ers dan ook bijzonder trots op zijn. 

2017
Ook in 2017 zijn we als UVV weer op tal van terreinen actief geweest en hebben onze vrijwilligers met veel inbreng hun vrijwilligerswerk verricht. Zij hebben niet alleen veel eigen tijd geïnvesteerd, maar vaak ook hun nek uitgestoken. Met veel passie en persoonlijke aandacht voor cliënten is een belangrijke bijdrage geleverd aan zorg en welzijn van veelal kwetsbare medebewoners van onze stad. Die geweldige inzet van al die vrijwilligers samen met de activiteiten van het bestuur maken dat we als UVV meer op de kaart zijn komen staan en breed waardering oogsten voor wat we doen.